Matematik

Sansynlighedsregning

27. december 2018 af Sluntegøj - Niveau: Universitet/Videregående

Vi lader Y_1 og Y_2 have fælles sandsynlighedsfunktion

f(y_1,y_2)=\left\{\begin{matrix} \exp(-y_2) & 0\leq y_1\leq y_2\\ 0 & ellers \end{matrix}\right.

(a). Bestem Cov(Y_1,Y_2)

(b). Bestem E(Y_1|Y_2=y_2) og E(Y_2|Y_1=y_1)

(c). Bestem tæthedsfunktionerne for E(Y_1|Y_2) og  E(Y_2|Y_1)

Det sådan set kun opgave (c). jeg har problemer med. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2018 af delc (Slettet)

E(Y_1| Y_2) := h(Y_2)  og  h(x) = E(Y_1| Y_2 = x) . Du kan vist bruge transformation sætningen til at løse denne opgave (hvis du har fået noget pænt fra b ). 


Skriv et svar til: Sansynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.