Matematik

Funktionsværdi

02. januar 2019 af Ryder - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har en opgave, som lyder således: Beregn funktionsværdien i 10 dvs udregn f(10)

I opgaven før den fandt jeg frem til en forskrift som hedder 2x+7.

Kan det passe at denne opgave skal give y=10x eller skal jeg også bruge den forrigesopgaves forskrift?

Tak på forhånd

-Ryder


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2019 af mathon

                                   \small \small \begin{array}{lcl} f(x)&=&2\cdot x+7\\\\ f(10)&=&2\cdot 10+7 \end{array}


Svar #2
02. januar 2019 af Ryder

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.