Matematik

Omskrivning

12. januar 2019 af Warrio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Kan jeg få hjælp til omskrivning af udtrykket:

5=\frac{2x^2-2y+3}{x^2-y}

På forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2019 af oppenede

\\5=\frac{2x^2-2y+3}{x^2-y} \\[0.08cm]5=\frac{2(x^2-y)+3}{x^2-y} \\[0.08cm]5=2+\frac{3}{x^2-y} \\[0.08cm]3=\frac{3}{x^2-y} \\[0.08cm]1=\frac{1}{x^2-y} \\[0.08cm]x^2-y=1\land x^2-y\neq0


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.