Matematik

HJÆLP HJÆLP HJÆLP

01. februar 2019 af andrea02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ

Jeg har brug for hjælp til denne 2.gradsligning

x(i anden) -4*x-60=0 

Håber i kan hjælpe:) 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2019 af mathon

          \small x^2-4x-60=0

Beregn først diskriminanten \small d=b^2-4ac


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2019 af mathon

                         \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|} a&b&c&d=b^2-4\cdot a\cdot c&r_1=\frac{-b-\sqrt{d}}{2\cdot a}&r_2=\frac{-b+\sqrt{d}}{2\cdot a}\\ \hline 1&-4&-60&&& \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.