Matematik

Hjælp

04. februar 2019 af Kiwikiwii (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg skal reducere det her

4 + 3b + 6a + a – 2 – 9b=

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2019 af janhaa

= 2-6b+7a


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Tæl sammen hvor mange a'ere der er, hvor mange b'ere der er og hvor mange rene tal der er. Man plejer vist at skrive dem op i alfabetisk rækkefølge med de rene tal til sidst.

4 + 3b + 6a + a - 2 - 9b =

(6a + a) + (3b - 9b) + (4 - 2) =

7a - 6b + 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2019 af ringstedLC

#0: Nu har du oprettet syv tråde, hvoraf de seks er reduktionsopgaver, uden at spørge om noget som helst endsige komme med et bud og uden at svare på de svar, der er givet.

Vis os nu, at du i det mindste læser svarerne og kom med nogle bud.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.