Kemi

Reaktionshastighed

09. februar 2019 af hijsa112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

v=K*[O3]*[C2H4]

Ved 25 C er hastighedskonstanten 800 M-1s-1.

Beregn reaktionshastigheden, når stofmængdekoncentrationen for ozon er 1,00 * 10^-8 M og for ethen 4,50 *10^-6 M.

Hvordan er det nu M-1s-1 skal forståes? Bliver formlen = 800*(1*10^-8)*(4.5*10^-6)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2019 af mathon

         \small v=\left ( 800\; \tfrac{L}{mol}\cdot s^{-1} \right )\cdot \left (1.00\cdot 10^{-8}\; \tfrac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 4.50\cdot 10^{-6}\; M \right )=3.6\cdot 10^{-11}\; M\cdot s^{-1}


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.