Matematik

Potensregression

25. februar 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Kan det passe, at b) giver 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af mathon


Svar #2
25. februar 2019 af MariaJK (Slettet)

Er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2019 af mathon

a)
                         \small f(x)=15478.23\cdot x^{-0.982647}                       


Svar #4
25. februar 2019 af MariaJK (Slettet)

Hov.... er kommet til at bytte rundt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2019 af mathon

b)
                        \small \small 600=15478.23\cdot x^{-0.982647}

                        \small \small \frac{15478.23}{600}\cdot x^{0.982647}

                        \small x=\left ( \frac{15478.23}{600} \right )^{\frac{1}{0.982647}}


Svar #6
25. februar 2019 af MariaJK (Slettet)

Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2019 af mathon

Ja.


Svar #8
25. februar 2019 af MariaJK (Slettet)

Er dette også korrekt?


Skriv et svar til: Potensregression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.