Matematik

Hjælp!!!!

26. februar 2019 af kaskass (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f(x)=b * x^a opfylder at f(2)=3 og f(4)=7.

a) bestem en forskrift for f


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2019 af oppenede


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2019 af mathon

                          \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a=\frac{\log\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )}{\log\left ( \frac{x_2}{x_1} \right )}&b=\frac{y_1}{{x_1}^a}&f(x)=b\cdot x^a\\ \hline 2&3&4&7&&& \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.