Matematik

Sandsynlighedsregning

04. marts 2019 af MarkRasm - Niveau: A-niveau

a) Får jeg E(X)=-7/6

b) Her er jeg i tvivl.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2019 af janhaa

a) E(X) = 0,7*(-10) + 0,2*5 + 0,1*25=-3,5

b)

b) 0,1a^2+0,2a-7>0\\ a>0\\ a>7,43


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2019 af peter lind

Gennemsnitlig fortjenste  0,7*(-10)+0,2*a+ 0,10a2 > 0


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2019 af AMelev

E(X) = 0.1a^2+0.2a-7=0, a > 0
Løs ligningen 0.1a^2+0.2a-7=0, a > 0 og bestem vha. grafen, for hvilke a, E(X) >0.


Svar #4
07. marts 2019 af MarkRasm

Tak. Kan i hjælpe mig her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1884897


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.