Matematik

promille

26. marts 2019 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej folkens 

Jeg har brug for lidt hjælp til denn opgave

15 ‰ af 3200 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2019 af Moderatoren

Ved du hvad promille er? 

Prøv at finde 1 promille først


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2019 af oppenede

15‰ er det samme so 1.5%


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2019 af mathon

                \small 15\textup{ promille af }3200=3200\cdot 0.015=48


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2019 af StoreNord

1 ‰ er en promille; som er en tusinde-del.


Skriv et svar til: promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.