Matematik

HJÆÆLP til 2.gradspolynomier

02. april 2019 af hq02 - Niveau: B-niveau

Hej alle

har fået en opgave jeg ikke kan løse, ved ikke hvilke formel der skal bruges. jeg må ikke bruge nspire/geogebra til det men kun en lommeregner

Et polynomium er givet ved: f(x)=x^2 - 2x - 3

bestem nulpunkterne 

tusind tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af ringstedLC

\begin{align*}f(x)&=0 \\ x &= \frac{-b\pm \sqrt{b^2-4ac}}{2a} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2019 af PeterValberg

Se eventuelt video 6, 7, 8 og 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆÆLP til 2.gradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.