Generelt

Naturfag hjælp arbejdsspørgssmål.

05. april 2019 af Woaw123

Hej.

Vi har om fødevareproduktion globalt og lokalt. Vi har ingen idé om hvad man kan komme ind på i Fysk/kemi.

Nogle bud på arbejdsspørgsmål eller forsøg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2019 af guzbak

I kemi kan i vel undersøge kemiske indholdsstoffer i fødevarer, fx ved konservering eller sprøjtning. 

Fx pink lady forsøg vs. økologisk æble.
Jeg prøvede lige at finde et eksempel her: https://www.youtube.com/watch?v=fJFBSMIABUE

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Svar #2
10. april 2019 af Woaw123

#1

I kemi kan i vel undersøge kemiske indholdsstoffer i fødevarer, fx ved konservering eller sprøjtning. 

Fx pink lady forsøg vs. økologisk æble.
Jeg prøvede lige at finde et eksempel her: https://www.youtube.com/watch?v=fJFBSMIABUE

Hej. Tak for svar.

Hvad gjorde de i videoen? Altså hvad hældte de på æblet?


Skriv et svar til: Naturfag hjælp arbejdsspørgssmål.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.