Matematik

Tegn parabel

11. april 2019 af anastasia123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, nogen der kan hjælpe med a og b på det vedhæftede billed?? ville være en stor hjælp:)

Vedhæftet fil: basket (2).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af mathon

a)
            \small y=-0.14994x^2+1.1x+2.1


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2019 af mathon

b)
            \small 3.05=-0.034\cdot \left (1+a^2 \right )\cdot 10^2+a\cdot 10+2.1


Svar #4
12. april 2019 af anastasia123 (Slettet)

Hvordan har du fundet frem til dette?:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2019 af mathon

...
         ved indsættelse i
                                        \small y=-0.034\cdot (1+a^2)\cdot x^2+a\cdot x+2.1


Skriv et svar til: Tegn parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.