Matematik

Procentvis vækst

12. april 2019 af ZooYork - Niveau: B-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2019 af 123434 (Slettet)

Fy=Fx^a

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2019 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 2 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2019 af PeterValberg

eller se en tredjedel (cirka) nede på denne side:

https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/potensfunktioner

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2019 af mathon

                \small 1+r_y=\left (1+r_x \right )^a

                \small 1+r_y=\left 1.05^{1.8}=1.092

                \small \small r_y=\tfrac{p_y}{100}=0.092

                \small \small p_y=9.2\%


Skriv et svar til: Procentvis vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.