Matematik

Differentialligninger!

18. april 2019 af marielinge - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave a?


Svar #1
18. april 2019 af marielinge

nvm! fandtud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2019 af Eksperimentalfysikeren

I a) skal du bestemme hastigheden på et bestemt tidspunkt, hvor du kender koncentrationen. Du indsætter koncentrationen i stedet for y(t) og finder y'(t).

I b) går du ud fra, at y(t) kan skrives på formen y(t)=a*e-b*t. Det differentierer du og indsætter i ligningen. Heraf kan du finde b. Da du kender koncentrationen for t=0, har du umiddelbart a, da e-b*0 = 1.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2019 af Eksperimentalfysikeren

#1 Fint.


Svar #4
18. april 2019 af marielinge

men tak alligevel!


Skriv et svar til: Differentialligninger!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.