Matematik

Binomialfordeling

23. april 2019 af az97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med opgave b, er der nogle der kan hjælpe? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2019 af Capion1

b)
Bestem maks \binom{50}{r}\left ( \frac{1}{4} \right )^{r}\left ( \frac{3}{4} \right )^{50-r} 0 ≤ r ≤ 50
Vink:
maks ligger i omegnen af r ≈ 1/4·50 så indskrænk undersøgelsen der.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2019 af mk2019 (Slettet)

#1

b)
Bestem maks \binom{50}{r}\left ( \frac{1}{4} \right )^{r}\left ( \frac{3}{4} \right )^{50-r} 0 ≤ r ≤ 50
Vink:
maks ligger i omegnen af r ≈ 1/4·50 så indskrænk undersøgelsen der.

Jeg sidder lidt med samme opgave, kan du måske uddybe det lidt? Tak på forhånd. 


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.