Matematik

Den generelle ligning for rette linjer

03. maj 2019 af jlj95 - Niveau: B-niveau

Er det her rigtigt forstået? :

1) Tegn linjen med ligningen 6x−2y + 2 = 0

Så omskriver jeg den bare til formen: y=ax+b = y=3x ? Hvorfra jeg tegner den efter selvfølgelig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2019 af janhaa

2y = 6x + 2

y = 3x + 1


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2019 af mathon

            \small 6x-2y+2=0\qquad\textup{identisk med}\qquad y=3x+1


Svar #3
03. maj 2019 af jlj95

Hov når ja, mange tak :)


Skriv et svar til: Den generelle ligning for rette linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.