Matematik

Årsprøve

12. maj 2019 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal til årsprøven i matematik komme ind på: Gøre rede for differentialkvotienten til udvalgte potensfunktioner. Hvad menes der med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2019 af mathon

Der menes formentlig:
                                       \small \begin{array}{l} \bullet\textup{ voksende potensfunkfion}\\ \bullet\textup{ aftagende potensfunkfion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2019 af peter lind

Du skal redegøre for hvordan man differentiere potensfunktioner måske på eksempler


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2019 af mathon

korrektion:

Der menes formentlig:
                                                    \small \small \begin{array}{ll} \bullet\textup{ hurtigt voksende potensfunktion}\\ \bullet\textup{ moderat voksende potensfunktion}&\textup{da }a\textup{ s\ae dvanligvis er}>0\\\\ \textup{og} \qquad\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a\cdot \frac{y}{x} \end{array}           


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2019 af AMelev

Spørg din lærer, hvordan spørgsmålet skal forstås og hvad du forventes at diske op med.


Skriv et svar til: Årsprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.