Matematik

Isoler h

13. maj 2019 af Karinmadsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi skal isolere h i ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2019 af peter lind

Det kan du  ikke h'erne i tæller og nævner går ud mod hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2019 af ringstedLC

Men hvis du har skrevet forkert og der skulle have stået:

\begin{align*} \frac{p\cdot h}{4} &= 4M \\ p\cdot h &= 4\cdot 4M \\ h &=\frac{16M}{p} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.