Matematik

Hjælp til Mat

23. maj 2019 af cdn7272662 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey

Sidder og forbereder  mig til Mat B eksame, og sidder fast i denne opgave...

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2019 af Mathias7878

a)

f(x) = g(x)

b)

Løs

f(x) = g(x) mht x, da x er førstekoordinanten i et givent punkt (x,y)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.