Matematik

hjælp!!

27. maj 2019 af AnnaRit - Niveau: C-niveau

Jeg skal op i matematik mundtligt og forklare: hvorfor kapitalfremskrivningsformlen ser ud som den gør.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2019 af mathon

Begynd med
                              \small f(x)=b\cdot a^x


Svar #2
27. maj 2019 af AnnaRit

hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2019 af mathon

                          \small \begin{array}{llll} \small f(x)=b\cdot a^x\qquad \qquad \; a=1+r\\\\ f(x)=b\cdot (1+r)^x\qquad r\textup{ er v\ae kstraten}&\\\\ \textup{i finansverdenen handler alt om \textbf{k}apital}\\ \begin{array}{lllll} \textup{derfor} &b&\rightarrow &K_0\\ &f(x)&\rightarrow& K_n\\ &x&\rightarrow& n &\textup{da antallet af terminer er \textbf{helt}}\\\\ \textup{dvs}&K_n&=&K_0\cdot (1+r)^n \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.