Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hvordan udleder man totalomkostningsfunktionen TC?

30. maj 2019 af juelz96 - Niveau: A-niveau

Jeg sidder fast i følgende opgave, se det vedlagte skærmbillede.

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at udlede totalomkostningsfunktionen.

Facit siger at: TC(Q) = 10000+15Q

Hvis der er nogen der kan forklare mig hvordan man kommer frem til at udlede TC til det vil jeg sætte utrolig stor pris på det!

Venlig hilsen

Vedhæftet fil: Opgaven.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juni 2019 af Mikronom

Brug L=Q/10, så

TC=L*w+10000=150 Q/10 + 10000 = 15Q+10000


Skriv et svar til: Hvordan udleder man totalomkostningsfunktionen TC?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.