Dansk

kontekstuel og tekstuel etos?

02. juli 2019 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare mig hvad kontekstuel etos er? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juli 2019 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lcc}\textup{\textbf{kon}tekstuel:} \\\textup{sammenh\ae ngs-trov\ae rdighed}&\textup{oplevet af}&\textup{modtageren}\\\\ &\begin{array}{llll} &\begin{array}{llllll}\textup{1)}&\textup{verbal kontekst}\\ 2)&\textup{situationskontekst}\\ 3)&\textup{kulturel kontekst} \end{array} \end{array}\\\\\\\\ \textup{tekstuel:} \\\textup{sammenh\ae ngs-trov\ae rdighed}&\textup{oplevet af}&\textup{modtageren}\\\\ &\begin{array}{llll} &\begin{array}{llllll}&\textup{verbal kontekst} \end{array} \end{array} \end{array}


Svar #2
07. juli 2019 af nutellaelsker

hej igen. tusind tak for svar :-) 


Skriv et svar til: kontekstuel og tekstuel etos?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.