Matematik

eksponentielle

18. august 2019 af seher123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Figuren viser grafen for den eksponentielle funktion ??(??) = ?? · ?????
b) Løs ligningen ??(??) = 4 grafisk

hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2019 af StoreNord

Se på grafen hvad x er, når f(x) er 4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2019 af Eksperimentalfysikeren

Du har en masse spørgsmålstegn i teksten i stedet for formlerne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(x)=y &= 4 \\ x &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2019 af StoreNord

#0 hvis du bruger windows på engelsk, hedder klippeværktøjet Cutting tool.
Hvis du bruger Mac, kan du google "klippeværktøj i mac"


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. august 2019 af AMelev

Se evt. vedhæftedde eksempel, hvor f(x) = 1.5·2x

Ved grafisk løsning fås f(x) = 6 ⇔ x = 2.

Vedhæftet fil:Billede2.jpg

Skriv et svar til: eksponentielle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.