Matematik

Inversfunktion

26. august 2019 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er blevet stillet følgende opgave (se vedhæftet), og jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal aflæse f^-1(3). Er det x=3?

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2019 af mathon

                         \small \begin{array}{llll} \small f^{-1}(y)=x\\\\ \small f^{-1}(3)=2 \end{array}


Svar #2
26. august 2019 af SofieAmalieJensen

#1

                        Tusind tak for hjælpen!:)


Skriv et svar til: Inversfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.