Matematik

Regneforskrift

27. august 2019 af yaser4 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Giv et eksempel på en regneforskrift for et tredjegradspolynomium som skærer y-aksen i punktet 0,8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af mathon

                 \small f(x)=2x^3-5x^2+3x+8


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af AMelev

Generelt:
Et n'tegradspolynomium p(x) = an·xn + an-1·xn-1 + .... + a1·x + a0 vil skære y-aksen i (0,a0), da p(0) = a0


Skriv et svar til: Regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.