Matematik

Fordeling af penge

01. september 2019 af Eca - Niveau: 7. klasse
A - c og d spiller lotto sammen, de har betalt henholdsvis 2kr 5 kr og 9 kr. De vinder og får i alt 3888 kr. Hvor meget får de hver, når pengene deles i henhold til deres indskud.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af ringstedLC

\begin{align*} a &= \frac{\text{a's indskud}\cdot \text{gevinst}}{\text{samlet indskud}} \\ b &= \;? \\ c &= \;? \\ \end{align*}


Svar #2
02. september 2019 af Eca

???? Super tak

Skriv et svar til: Fordeling af penge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.