Dansk

Hjælp til essay

04. september 2019 af Brugforskolehjælp - Niveau: 7. klasse

Hej, det er første gang jeg har skulle skrive en essay, er gået lidt død i det. Selve emnet er selfies, hvad kunne man skrive til det?? Indtil videre har jeg skrevet det her.

Det “perfekte liv”.

Du kender dem, de smører et falsk smil over ansigtet, perfekt vinkel. Klik. Filter er på. Upload. Jeg forstår det ikke, hvorfor skulle man have behov for at vise sit så “perfekte” liv? Det irriterer mig egentlig lidt, hvordan folk kan slippe afsted med at have et falsk liv på de sociale medier. Uploade falske billeder der er brugt flere timer på at photoshoppe. For at få det perfekte look, flest mulige likes you name it.

 Jeg er opvokset i denne her selfie generation, men jeg har aldrig rigtig kunne lide ideen, med at poste billeder af sig selv på nettet. Måske er det fordi jeg, ikke har forstået ideen bag det. Det eneste sociale medie jeg bruger er snapchat, da jeg syntes det er en god måde at socialiserer med folk på. Før jeg havde snapchat følte jeg mig lidt ude af klassens fællesskab, jeg havde ligesom ikke mulighed for at kommunikerer med mine klassekammerater. 

Hvorfor har man trang til at uploade billeder af sig selv på nettet? Jeg ville sige, folk gør det for at få opmærksomhed. Man kunne også, have en dybere mening med det. Måske prøve at gøre en bestemt eller flere personer misundelige. Men hvorfor har man trang til at få opmærksomhed fra folk, man knap kender? Måske for at få anerkendelse af folk. Ligesom blive mere accepteret, fordi man er ligesom alle andre. Jeg vil da sige det er sejt ikke at være mainstream, men at kunne være anderledes.


Skriv et svar til: Hjælp til essay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.