Matematik

funktionsværdi

06. september 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

er det rigtigt nok. og hvis ja......

er det så også rigtigt at b t skal være 50%?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2019 af mathon

Du fik sat forkert eksponent på

                                                             \small \small 1.25^{\color{Red} {?}}


Svar #2
06. september 2019 af Nanna34

#1

Du fik sat forkert eksponent på

                                                             \small \small 1.25^{\color{Red} {?}}

jaaaa, 4,9 svarer til b .....0,237 =a mange tak !!!


Svar #3
06. september 2019 af Nanna34

#2
#1

Du fik sat forkert eksponent på

                                                             \small \small 1.25^{\color{Red} {?}}

jaaaa, 4,9 svarer til b .....0,237 =a mange tak !!!

har fixet den nu...tror jeg. 

hvad med b) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2019 af AMelev

a) er rigtig nu - så skal du bare svarepå spørgsmålet.

b) En fordobling af t (x) svarer til en forøgelse på 100%, så rx = 1.


Svar #5
06. september 2019 af Nanna34

#4

a) er rigtig nu - så skal du bare svarepå spørgsmålet.

b) En fordobling af t (x) svarer til en forøgelse på 100%, så rx = 1.

kan jeg spørge om hvordan får man 100%...


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2019 af mathon

                             \small \small \begin{array}{lllll} r_x=100\%=\frac{100}{100}=1\\\\ 1+r_y=(1+r_x)^{0.237}\\\\ 1+r_y=(1+1)^{0.237}\\\\ 1+r_y=2^{0.237}=1.17854\\\\ r_y=\frac{p_y}{100}=0.17854\\\\ p_y=17.854\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2019 af AMelev

#5 2 = 200%, så hvis du øger en størrelse med 100%, får du det dobbelte (100% + 100% = 200%).


Skriv et svar til: funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.