Matematik

Regression. Fedtprocent. Hudfold.

09. september 2019 af mastodont - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg har problemer med b og c opgave i denne opgave mht. polynomisk regression vedrørende fedtprocent og hudfold. Se venligst vedhæftede dokument, hvor jeg har forsøgt at lave nogle løsninger til det. 

På forhånd tak! 

Vedhæftet fil: opgave. Regression..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af mathon

c)

             solve(25 = -0.013095*x^2 + 1.1962*x + 8.9743 and 0 ≤ x ≤ 32, x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2019 af mathon

c)
korrektion for "smutter":

             solve(25 = -0.013095*x^2 + 1.1962*x + 8.9743 and 2 ≤ x ≤ 32, x)


Svar #3
09. september 2019 af mastodont

Min ligning er næsten den samme: solve(25=-0.013095*x^2 +1.1962*x + 8.9743,x) 

Hvad betyder det sidste, som du har skrevet? Altså blot at x skal være større end 0 og mindre end 32?... 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2019 af mathon

Genlæs opgavetekstens 7. linje. (modelrestriktionen)


Svar #5
11. september 2019 af mastodont

Får dette resultat når jeg skriver det ind i Maple: 

solve(25 = -0.013095*x^2 + 1.1962*x + 8.9743 and 2 ≤ x ≤ 32, x)

75.03893646, 16.30890623

Hvilket næppe er korrekt. Jeg går ud fra, at x (hudfold tykkelse) skal være mellem 2 og 32. 


Svar #6
11. september 2019 af mastodont

Nogen der kan hjælpe her? 


Skriv et svar til: Regression. Fedtprocent. Hudfold.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.