Matematik

potenstal

09. september 2019 af anna20050 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg er dårlig til potenstal så jeg ville bede jer om hjælp til at skrive 500.000 i potenstal og 12.000.000.000


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2019 af StoreNord

5*105                        12*109


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal bare tælle hvor mange nuller der er.

500.000 er et 5-tal efterfulgt af fem nuller. Så du skriver det som 5*105.

12.000.000.000 er et 12-tal efterfulgt af ni nuller. Så du skriver 12*109.


Svar #3
09. september 2019 af anna20050 (Slettet)

hvordan skriver man så 49 og 625 til potenstal


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

49 = 72

625 = 252


Svar #5
09. september 2019 af anna20050 (Slettet)

taak


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2019 af ringstedLC

\begin{align*} 49 &= 4.9\cdot 10=\;? \\ 625 &= 6.25\cdot 100=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: potenstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.