Matematik

primfaktorer

09. september 2019 af anna20050 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan skriver jeg disse tal i primfaktorer ?

 184  

365

 456

please hjælp hurtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af mathon

         184 = 23*23


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2019 af mathon

         365 = 5*73


Svar #3
09. september 2019 af anna20050 (Slettet)

takk


Svar #4
09. september 2019 af anna20050 (Slettet)

men hvordan kan de være at det bliver 5*73 ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2019 af mathon

         456 = 4*114 (fortsæt selv)


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2019 af mathon

#4

         365 = 5*73 (fordi 5 og 73 er primfaktorer og 2 og 3 ikke er divisorer i 365.


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2019 af PeterValberg

Vedr. 456

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: primfaktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.