Matematik

Sandsynlighedsregning bionomial

13. september 2019 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: aaaa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2019 af AMelev


Stikprøveresultat j = 112
Stikprøvens størrelse n = 540
1. Stikprøveandel \widehat{p}=\frac{j}{n}

2. Se din formelsamling Binomialfordeling > "Statistisk usikkerhed i stikprøver"

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Du angiver C-niveau, men det lyder lidt mærkeligt i forhold til 3g.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning bionomial

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.