Latin
Analyse af sætning
28. september 2019 af
Hansen12345678910111213 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Sætningen: Alligevel er han ikke særlig dygtig.
Har jeg anasyleret på denne måde:
Alligevel=adverbialled
Er=verballed
Han=subjekt
Ikke særlig dygtig= subjektsprædikat
Ifølge den "rigtigt" opgavebesvarelse ser analysen, således ud.
Alligevel=adverbialled
Er=verballed
Han=subjekt
Ikke=adverbialled
Særlig=adverbialled
Dygtig=adverbialldd
Kan nogen forklare om det er rigtigt?
Har jeg anasyleret på denne måde:
Alligevel=adverbialled
Er=verballed
Han=subjekt
Ikke særlig dygtig= subjektsprædikat
Ifølge den "rigtigt" opgavebesvarelse ser analysen, således ud.
Alligevel=adverbialled
Er=verballed
Han=subjekt
Ikke=adverbialled
Særlig=adverbialled
Dygtig=adverbialldd
Kan nogen forklare om det er rigtigt?
Svar #1
29. september 2019 af Tqooa
Vil sige, at "ikke særligt dygtig" er subjekstprædikat, men at du skal "underanalysere" dette også, så det kommer til at se sådan ud:
(i stil med opgavens facit)
Vedhæftet fil:analyseafsætning.PNG
Skriv et svar til: Analyse af sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
