Matematik

isoler h

06. oktober 2019 af matB123 - Niveau: B-niveau

Hej nogen der ved hvordan man isolere h, min opgave lyder: isolér h i formlen h/2-10=M


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2019 af Mathias7878

\frac{h}{2}-10 = M

læg 10 til på begge sider

\frac{h}{2} = M+10

gang med 2 på begge sider

h = (M+10)\cdot 2 = 2M+20

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. oktober 2019 af peter lind

Flyt de 10 over på højre side

gang resultatet med 2


Skriv et svar til: isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.