Matematik

??

31. oktober 2019 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse


En trekant har et areal på 4 cm² og en grundlinje på 4 cm
Trekantens højde er
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af janhaa

h=2 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

Areal=0.5*højde*grundlinje

A=1/2*h*g

Isolere højde i den formel:

h=(2*A)/g

derfor

h=(2*4)/4=2


Svar #3
31. oktober 2019 af Lukassssssss

Så resultatet er 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

ja.


Skriv et svar til: ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.