Matematik

hjælp

07. november 2019 af husso21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som kan hjælpe mig på vej


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2019 af janhaa

a)

g(1) = 3 => f(3) = -7

f(0) = 2 => g(2) = 9


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2019 af janhaa

b)

(g \,\circ\,f )(x)=3^{-x^2+2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2019 af janhaa


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.