Matematik

Svaret er 7 eller er den?

07. november 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Halløjsa SP

Jeg har denne opgave og som jeg har prøvet at løse vha kantlængderne og kvadraterne og set springet er 3-5 og højst sandsynligt 7 den sidste, men jeg jubler ikke for tidligt så vil have om nogen kan

Be eller afkræfte for mig og endda vise hvad jeg gør forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2019 af StoreNord

Find den skrå linjes hældning som delta y/delta x.

Den skal også være
                                             \frac{x-5}{5}

Hvad må x så være?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2019 af SuneChr

Læg et koordinatsystem med (0 , 0) i det mindste kvadrats nederste venstre hjørne.
Find forskriften for linjen gennem (0 , 3) og (3 , 5) .
Da har vi  x = funktionsværdien af 8.


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. november 2019 af SuneChr

Vi kan også benytte de to ensvinklede og retvinklede trekanter.
Det er nok den løsning, der er lagt op til.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2019 af Soeffi

#0. Der gælder, at: 5/3 = x/5 ⇒ x = 25/3.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Skriv et svar til: Svaret er 7 eller er den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.