Matematik
Parabler
10. november 2019 af
matB123
-
Niveau: B-niveau
Nogen der kan hjælpe mig med hvordan man skla løse denne opgave ?? er helt lost...
tak på forhånd!
Vedhæftet fil: opg 3.png
Svar #1
10. november 2019 af MandenMedMangeHatte
a)
Indsæt x=0 i funktionen og se hvad du får. Du skulle gerne få 9.
b)
Løs ligningen b^2-4ac = 0 med hensyn til b.
Indsæt x=0 i funktionen og se hvad du får. Du skulle gerne få 9.
b)
Løs ligningen b^2-4ac = 0 med hensyn til b.
Svar #2
10. november 2019 af ringstedLC

a) Alle punkter på andenaksen er (0, ...).
b) Når diskriminanten er nul, har grafen ét skæringspunkt.
Skriv et svar til: Parabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
