Matematik

Talteori

12. november 2019 af Duvedhv19 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En som kan give en hånd med denne opgave, og fortælle hvordan man regner det ud?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: opg4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2019 af peter lind

Prøvmed ngle eksempler. har du selv nogle forslag?


Svar #3
12. november 2019 af Duvedhv19 (Slettet)

Har prøvet mig frem til at (A), (B), (E), (F) og (H) er korrekte, men er meget usikker.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af talteori4life (Slettet)

Ønsker du et bevis for udsagnene.


Svar #5
12. november 2019 af Duvedhv19 (Slettet)

Det kunne være dejligt, så jeg kan komme frem til de helt rigtige udsagn.


Svar #6
12. november 2019 af Duvedhv19 (Slettet)

har udregnet a, således: a≡b mod 10 -> 10|a−b->10| 2a - 2b -> 10| 2a- 2b−20-> 2a≡ 2b+20 mod 10


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2019 af peter lind

Du kan ikke bruge modulus til disse opgave

c er også rigtig. Hvis venstre side er kan a skrive som a=8b, hvor b er et helt tal

f er forkert vælg a=5, b = 2 og c=3

h er også forkert sæt a=b=c≠±1


Skriv et svar til: Talteori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.