Matematik

ISOLERE MAT HJÆLP

18. november 2019 af ukjyhtgrew (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke helt hvordan jeg løser denne opgave, da jeg er helt vildt dårlig til at isolere

"opgave 1: isoler f i formlen, og fremstil herved en til beregning af fahrenheit-temperatur" 

t=5/9(f-32) formlen


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2019 af Anders521

#0 Menes der  t=(5/9)*(f-32) eller t = 5 / [9*(f-32)] ? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2019 af AMelev

#0 t = \frac{5}{9}\cdot (f-32)

Gang på begge sider med 9/5 for at slippe af med 5/9 og læg derefter 32 til på begge sider.

PS! Væn dig til at lægge et billede af opgaveformuleringen op. Risikoen for fejl og mangler er alt for stor, når opgaven skrives af, men du har faktisk skrevet formlen rigtigt.


Skriv et svar til: ISOLERE MAT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.