Matematik

Binomialtest

26. november 2019 af Sara6543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

hvis man skal bestemme P(7<x<10) på ti n spire, vil man så bruge Binomcdf?

Har forsøgt, men kan ikke få det til at fungere. Har istedet brugt BinomPdf for 7,8,9 og 10, og derefter lagt det hele sammen.

Kan man også gøre det selvom det naturligvis er en omvej?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2019 af AMelev

Ja, binomcdf(n,p,7,10)

Og ja, du kan fint bestemme P(7 ≤ X ≤ 10) = P(X = 7) + P(X = 8) + P(X = 9) + P(X = 10), hvor du bestemmer de enkelte med binompdf.


Skriv et svar til: Binomialtest

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.