Religion

02 i eksamen religion øv

16. december 2019 af quote - Niveau: C-niveau

Hvor er jeg bitter...

Jeg fik 02 i religion mundtlig eksamen og jeg forstår slet ikke hvordan det kunne gå SÅ galt. Jeg trak buddhisme som jeg troede jeg vidste noget om, men lærer og censor synes ikke spor om mine forklaringer. :(

Er bare nervøs fordi min andre karakterer er heller ikke mega gode, synes virkelig at det er svært at få høje karakterer i alt. Får normalt 7, 4, eller 10. Er bare så øv over at det trækker ned på ens gennemsnit. Jeg tager enkeltfag. At der ikke noget at gøre?! Man kan jo ikke engang tage fag om længere eller få 1,03 på ens snit hvis man starter uni efter to år. HVAD BLIVER DET NÆSTE. Er der nogle andre som har prøvet det samme eller bare er lidt utilfredse med skole systemet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2019 af Larsdk4

https://www.youtube.com/watch?v=l7s4yBFugsI&feature=emb_title


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2019 af CSGCØ

Meget. 

Når det kommer til mundlige prøver, er det ikke kun hvad du siger der har betydning, men hvordan du levere din tale angående det trakte emne. 

Jeg, for eksempel, var forleden til mundtlig eksamination i biologi, og alt hvad jeg sagde var korrekt og jeg kunne besvare alle spørgsmål angående andet end det emne jeg havde trukket, men jeg fik aligevel kun 10, fordi jeg snakkede for hurtigt i starten grundet jeg var nervøst, og damn hvis det ikke gører mig sur. 

Jeg beklager at du fik 02 til din eksamen, hvis det er noget trøst, og hvis du også tager det på B, kan du altid komme igen og bevise for dig selv at du godt kan. 

Jeg ønsker dig held og lykke med fremtidige eksamer:). 


Skriv et svar til: 02 i eksamen religion øv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.