Matematik

Sandsynlighedsregning

28. december 2019 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan vil man løse vedhæftet opgave i Maple? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2019 af Soeffi


Svar #2
28. december 2019 af MARIOO123 (Slettet)

Mathonnnnnnn i need your help xD


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2019 af Soeffi

#0. Prøv evt. at se denne video: https://www.youtube.com/watch?v=OHaL95eJWpg.

(Youtube, søg: "maple normalfordeling".)


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. december 2019 af AMelev

a) Se din formelsamling side 43 (264) & (266).

b) F(7) = P(X ≤ 7) = \int_{-\infty }^{7}f(x)dx


Svar #5
28. december 2019 af MARIOO123 (Slettet)

Har jeg løst den korrekt? og hvilken betydning har tallet 0.45?


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. december 2019 af Soeffi

.

Hvis du skriver plot(g(x)) (uden at angive grænser), så viser den kun funktionen fra x = -10 til x = 10. Det er uheldigt her, da toppunktet netop ligger i x = 10, og man dermed kun får halvdelen af toppen. Det gør det også svært, at se om det er grafen for tæthedsfunktionen eller grafen for fordelingsfunktionen.

Vedhæftet fil:1930348.png

Svar #7
28. december 2019 af MARIOO123 (Slettet)

Sådan, men hvad fortæller tallet 0.45?


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. december 2019 af Soeffi

#7. Sådan...men hvad fortæller tallet 0.45?

Udemærket...se #4.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.