Matematik

Asymptoter

03. januar 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

I denne førsteordensreaktion [A]=[A]_0*e^(-k*t) en asymptote, og man vil kunne sige at linjen 

f(x) --> ??, når t --> uendelig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} &\left [ A \right ]_t=\frac{\left [ A _0\right ]}{e^{kt}}\\\\&\left [ A _t\right ]_t\rightarrow 0\textup{ for }t\rightarrow \infty \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2020 af AMelev

#0 Læg lige et billede af opgaven op. Hvad er f(x)? og hvilken asymptote er der tale om?


Skriv et svar til: Asymptoter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.