Dansk

Hovedsætninger og ledsætninger

15. januar 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
15. januar 2020 af annonym368 (Slettet)

Og det her billedet:)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2020 af Moderatoren

Hjælper ordlisten dig ikke? 

Prøv at svare på hele opgaven, så kan man se, om du har gjort noget forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2020 af Stygotius (Slettet)

Løsningen af opgaven afhænger af om man bruger startkomma (= komma før en ledsætning) eller ikke. '

Det er altid valgfrit at bruge det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2020 af Fysikxd (Slettet)

Løsningen på opgaven

2. Når = Ledsætningsindleder

3.  At = Ledsætningsindleder

4. Mens = Ledsætningsindleder 

5. At = Ledsætningsindleder

6. Som = Ledsætningsindleder

7. Fordi = Ledsætningsindleder

8. Som = Ledsætningsindleder

9. Da = Ledsætningsindleder

10. Fordi = Ledsætningsindleder, Da = Ledsætningsindleder

11. Når = Ledsætningsindleder, Fordi = Ledsætningsindleder 

12. Da = Ledsætningsindleder, Fordi = Ledsætningsindleder

Ordklasserne: Bindeord er alle de, som jeg har skrevet ovenover.


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. januar 2020 af Stygotius (Slettet)

God dag, mand, økseskaft.

Desuden er det ret idiotisk bare at give en spørger de rigtige løsninger i stedet for at anspore ham til selv at finde dem.

Han får intet ud af dette.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2020 af Fysikxd (Slettet)

#5 

Hvad er der galt?
Jeg har ikke hele dagen til at vente på, at han svarer på mine spørgsmål.

På Studioportalen hjælper man.

Han siger også selv, at han har brug for hjælp. Der troede jeg da bare, at jeg skulle hjælpe ham med at færdiggøre hans opgave.


Brugbart svar (1)

Svar #7
20. januar 2020 af Stygotius (Slettet)

Det har intet med "hjælp" at gøre. Det er rent snyd.

På Studieportalen skal hjælp være hjælp til selvhjælp.

Man skal lave sine  opgaver selv; eller skal læreren jo sidde og rette en andens besvarelser.


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2020 af Fysikxd (Slettet)

Ja, men det er alligevel ham, der skulle have skrevet tilbage til mig, ellers ved jeg ikke, om jeg bare skal lave den for mig.


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. januar 2020 af Stygotius (Slettet)

Jaa, det kan du have ret i.


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. januar 2020 af Fysikxd (Slettet)

Jeg har set ved mange af de opslag, som han ligger op, at når jeg skriver til ham, så svarer han ikke


Brugbart svar (1)

Svar #11
20. januar 2020 af Stygotius (Slettet)

-måske fordi han "lægger" dem op ??


Brugbart svar (0)

Svar #12
20. januar 2020 af Fysikxd (Slettet)

Ja. Det er pinligt, når man ingengang svarer tilbage.


Skriv et svar til: Hovedsætninger og ledsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.