Matematik

17. januar 2020 af Snib (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvornår bruger man det er her tegn, hvorfor, og hvordan laver man det i word?

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2020 af Anders521

# 0

I Word finder du tegnet på flg. måde: Indsæt → Ligninger → Pile.

Tegnet bruges i forbindelse med ligninger når der skal laves mellemregninger, hvor hver af disse er en omskrevet ligning, hvis løsningsmængde er den samme som den foregående.

Eksempel : 2x = 2 ⇔ x = 1. 

Begge ligninger, 2x = 2 og x = 1 har samme løsningsmængde, der består af tallet 1, og så kan vi bruge tegnet ⇔.


Svar #2
17. januar 2020 af Snib (Slettet)

Mange tak for svaret :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2020 af Capion1

Den dobbelte implikation, ⇔ , er et logisk symbol og betyder,
at de to udsagn
p (x) ⇒ q (x)  ∧  q (x) ⇒ p (x)
        og
p (x) ⇔ q (x)
har samme sandhedsværdi, eller er ækvivalente.


Skriv et svar til: ⇕

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.