Matematik

Centicubes

23. januar 2020 af Personalitet (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg ved godt at jeg måske er lidt dum men fatter ikke den her opgave så håber nogen kan hjælpe.

I mit ark står der: På svararket er påbegyndt en tabel, der viser sammenhængen mellem lags nummer og antal centicubes i dette lag.

Tabellen er

Lag: 1     2     3     4    5    6     7       8       9      10

        1    9                              169   225

Antal Centicubes

Det er det eneste jeg kan give jer håber det kan bruges. (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2020 af Anders521

#0 Der er noget besynderligt med 2. række. Dette er kun et gæt, men tallene i rækken er alle kvadrattal af ulige tal, dvs. 12 = 1, 32=9, 52=25, 72 = 49, 92=81, 112=121, 132=169, 152=225, ... Ka DU mon fortsætte?


Svar #2
23. januar 2020 af Personalitet (Slettet)

Tror du opgaven er så indviklede? eller er det bare mig der ikke fatter noget. sorry men forstår ikke ): 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. januar 2020 af Soeffi


Svar #4
23. januar 2020 af Personalitet (Slettet)

Tusind takk <3


Skriv et svar til: Centicubes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.