Matematik

Diff

25. januar 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

hej , jeg har brug for lidt hjælp til Diff.

f(x) = (3*4^(x + 1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2020 af peter lind

Det er da ikke en differentialligning men en funktion. Har du skrevet forkert. Du kan bruge  potensregelen 18 side 7 på 4x+1


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2020 af Capion1

3\cdot 4^{x+1}=3\cdot 4^{x}\cdot 4^{1}
Benyt differentiationsreglen  \left ( a^{x} \right )^{'}


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2020 af AMelev

Du kan benytte svaret i #2 eller din formelsamling side 13 (80) og FS side 14 (96).


Svar #4
26. januar 2020 af DeepOcean

Tak for alle som har hjulpet med løsning


Skriv et svar til: Diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.