Matematik

Indekstal

27. januar 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau

Hej

nogle der ville hjælpe og forklare  med disse 2 opgaver. kan ikke finde ud af det.

PDF er lagt for opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2020 af AMelev

Undgå at starte flere tråde med samme opgave, selv om du glemte opgaven i den første tråd.
         
Se din formelsamling side 5 (7).
Prøv,  om du ikke selv kan så.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #2
27. januar 2020 af Zaggy

Har lige kigget i formelsamlingen men forstår det stadig ikke
Skal bare have hjælp til opgave a pg b

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2020 af AMelev

a) Se på tabellen IB = 89.7 og IS = 112.0 og B = 2.62. Du skal så beregne S.

b) Indekstallet falder fra 112.0 (B) til 102.7 (S). Se FS side 5 (2). Hvad er så vækstraten r og hvad fortæller den? om 


Svar #4
28. januar 2020 af Zaggy

Opgave B )



R = 112.0 divideret med 102.7 minus 1

Men hvor får du tallet 102.7 fra? Det er det jeg ikke forstår

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2020 af sph24sbs

Der står 102,7 i opgaven. Hun får det fra opgaven


Svar #6
28. januar 2020 af Zaggy

Nåerhh jaer det er rigtigt hahahah



112.0 divideret med 102.7 = 1,09055501 - 1?


Men det giver ik mening??



Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2020 af sph24sbs

du har ret


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. januar 2020 af AMelev

Brug FS side 5 (1). Procentvis vækst fra B til S
B = ...
S = ....


Skriv et svar til: Indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.